Missie

In 2008 werd de therapeutische praktijk Kine-Natura gesticht.

De mens  behandelen in zijn totaliteit, hem een sleutel geven om zichzelf te voorzien van een betere levenskwaliteit m.a.w. het zelfgenezingsmechanisme van het lichaam terug te activeren, energie op te bouwen, de immuniteit te versterken, stress meester te worden en ziekten te overwinnen. Deze sleutel heeft de vorm gekregen van een allesomvattende nieuwe voedingswijze: het Circadiaans Voedingsconcept. Deze voedingswijze heeft tot taak het circadiaans ritme van het lichaam te volgen van zowel de organen (maag, darm, lever, gal, milt, alvleesklier, nieren en bijnieren), de hormonale functies, de centrale zenuwfuncties als het slaap-waakritme, zodat alle voedingsmiddelen pas dan worden gegeten, wanneer ze optimaal verteerd worden en het lichaam alle voedingsstoffen volledig kan verwerken en opnemen.

Langs individuele- en/of gezinsconsultatie wordt deze nieuwe levens-/voedingswijze aangeleerd.

Twee keer per jaar wordt er een darmreinigingskuur aangeboden: lentekuur en herfstkuur

Artrose en gewrichtspijnen verminderen of kunnen zelfs verdwijnen, mits een degelijke zelfzorg.

Kinderen krijgen een goed gerichte energie, krijgen minder een afkeer van het naar school gaan, hebben minder problemen zich te concentreren, e.a.

Dit is geen dieet, maar een bewuste levenswijze, waar ook “vallen en opstaan” toebehoort. Die als doel heeft baas te worden over eigen lichaam, te voelen wat het lichaam nodig heeft om dagelijks in volle energie het leven tegemoet te zien en vooral te voelen hoe en door wat ons lichaam van energie beroofd wordt. Dit is een individuele keuze die NIET alleen gestaafd kan worden door theorie, maar enkel te bewijzen is door eigen proefondervindelijk onderzoek.