Circadiaans Voedingsconcept

Daar iedereen in het gezin, volwassene en kinderen er voordeel aan hebben dit voedingsconcept na te leven, wordt het aangeraden diegene die kookt in het gezin dit concept aan te leren en door te geven.

Het aanleren van het avondmaal, ontbijt, middagmaal samen met desserten en tussenmaaltijden, bestaan uit maandelijks 1 afspraak, in het totaal worden dit 4 afspraken en eventuele verdere controle afspraken.

Waarom maandelijks: het lichaam dient zich aan de nieuwe situatie aan te passen, waardoor we blijvende resultaten bekomen.

Tijdens de afspraak voor desbetreffende maaltijd wordt volledig uitgelegd welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen nodig zijn om die organen te ondersteunen die op dat moment het hardste werken.

Er wordt steeds gevraagd een klein dagboek bij te houden met vermelding van de lichamelijke verandering; zowel lichamelijk als emotioneel gedrag, slaaptoestand, honger gevoel, ziekteverschijnselen, eventuele intoleranties, e.a. Deze aantekeningen kunnen besproken worden tijdens de consultatie, met het gevolg dat deze kan uitlopen.

Het is mogelijk bepaalde ziekteverschijnselen met voeding bij te sturen, daarvoor is een bijkomende consultatie noodzakelijk.

Tarief:        50,00 €/uur/consultatie

+ 10,00 €/15 min. indien het uur van de consultatie overschreden wordt.

Het aantal personen dat op consultatie komt, doet er niet toe, de duur van de consultatie wordt niet per persoon gerekend.