Darmreinigingskuur

Om zich in te schrijven voor een deelname aan een darmreinigingskuur is het niet noodzakelijk een afspraak te maken. Bij interesse krijg je op vraag per mail een informerende brochure (in de vorm zoals op de startpagina).

In bijlage vind je dan een inschrijvings-/informatieformulier, die per persoon dient ingevuld en ondertekend terug gestuurd te worden.

Inschrijving darmreiningskuur per mail  mits betaling van het bedrag 50,00 €/ per deelnemende persoon op onderstaande bankgegevens.

 

Nadine Vervynck – Kine-Natura – Ranstsesteenweg 10 – 2520 Emblem

IBAN:  BE48 9799 9749 2027

BIC:  ARSPBE22

Inbegrepen is het volledige draaiboek (begeleiding), de te volgen opgegeven recepten en de vragen-en antwoordenlijst – wordt bij betaling u toegestuurd.

Indien er vragen rijzen die nog niet beantwoord zijn in de verkregen informatie, kan je nog gedurende de 17 daagse kuur, 5 bijkomende vragen per mail stellen als verdere begeleiding.

Kan ook : (wanneer niet ingeschreven per mail)

1 praktijk begeleidende consultatie voor darmreiningskuur : 75,00€

 

De  voedingssuppletie (vit.D en Vermaslim)  wordt aangeraden bij in te nemen ter voorkoming van ontgiftingsverschijnselen en het ontgiften te ondersteunen. Deze zijn te bekomen bij ” De Nieuwe stroming” te Mortsel.

Het is aan te raden bij psychologische- of medische problemen  een dokter of psycholoog toestemming te vragen om aan een darmreinigingskuur deel te mogen nemen.

Verdere begeleiding na de darmkuur is mogelijk via:

  • Het Circadiaans Voedingsconcept
  • en/of verdere individuele begeleiding via Michel Tersago – De Nieuwe Stroming – Mortsel